HAPPY:)

Bilder 1 1648

2015 tok oss med storm – Ole sørget for det sist helg.

Skulle det vise seg at han også røska opp nyttårsforsettene ved rota og at siste rest av motivasjon og gjennomføringskraft blåste på sjøen med han – fortvil ikke.

Her kommer nemlig en nyttårsutfordring til deg – la SK15 ligge og start søket etter bevegelsesgleden!

Verden er et åpent landskap med uendelige muligheter. Med høyfjell, asfaltjungel, skøyteis, sjø og innsjø, cialis free trial offer kronglete skogstier, nypreppa skiløyper, vindfulle vidder, metervis med snø og bar bakke, alt til din disposisjon.

Because I’m happy 

Clap along if you feel like a room without a roof

Bilder 1 1668

Uavhengig av alder, sivil status og kondisjon finnes det aktiviteter der ute som kan gi deg masse mestringsfølelse og påfølgende glede. Det gjelder bare å oppdage den riktige aktiviteten. Så nyttårsutfordringen går ut på å jakte etter en bevegelsesform som passer deg. Den bør gi deg så mye glede at dørstokkmila drastisk innskrenkes til et par usle centimeter .

Selv små endringer i tankemønsteret kan føre med seg en åpenbaringer. Årstiden, for eksempel, er ingen hindring;

Senest i går møtte jeg en syklist i i de nypreppa skiløypene. Kledd for vær og vind, camelpack på ryggen, musikk på ørene og hjelm med hodelykt. Han lot seg ikke stoppe av at lysløypene tok en annen vei enn den han ønsket å dra – et vitne om ekte idrettsglede!

Because I’m happy

Clap along if you feel like happiness is the truth

Bilder 1 1656

Å løpe 3 mil, fordi det er den bevegelsesformen tilsynelatende flest bedriver, er ikke et mål i seg selv. Hvis ikke du finner glede i å løpe, så vær kreativt og prøv noe annet.

Utfordre deg selv i både horisontal- og vertikalplanet. La barna være en potensierende effekt i varierte bevegelsesformer for å få maks ut av opplevelsesøyeblikket. Oppdag forskjellige bevegelser på ulike underlag. I sosiale lag kan gleden oppleves som enda større, når flere deler den. La musikken fylle hodet eller lytt til stillheten og suset fra grantoppene. Bruk alle sansene i den bevegelsen du er i. Før du forkaster en aktivitet som kan bli en positiv drivkraft i hverdagen – vær tilstede.

Because I’m happy

Clap along if you know what happiness is to you

Mulighetene er uendelige og det er opp til deg og finne bevegelsesgleden som gjør deg godt.

Tar du utfordringen?

Because I’m happy

Clap along if you feel like that’s what you wanna do!

Bilder 1 1487