Idrettsgledens dag lørdag 25.juni!

Kjære alle idrettsglade øyeblikksjegere!

Alle dere som daglig øser av positivitet, engasjement, entusiasme og kunnskap.

Alle dere som i en eller annen form bruker tida deres på å hjelpe andre, lære bort til andre, trene andre, inspirere andre.

Alle dere som rett og slett elsker bevegelse og brenner for at andre også skal bevege seg mer!

Kjære alle dere!

Vi i Idrettsgleden ønsker å invitere dere til Idrettsgledens Dag på Sognsvann lørdag 25.juni. Oppstart 0900. Oppmøte ved hovedinngangen på Norges Idrettshøyskole. Dagen avsluttes 1600.

En dag der du skal la deg forføre, la deg smitte, la deg engasjere, kjenne entusiamse, bli fylt med ny kunnskap. Vi ønsker å lage en dag for deg som alltid gir. En dag der DU kan kjenne ny inspirasjon, tenne gnist og hente ny kunnskap om den store og viktige kunsten, nemlig å spre idrettsgleden!

Lørdag 25.juni arrangeres Idrettsgledens Dag på Sognsvann. Det blir en gratis temadag der vi har forskjellige praksisøkter og et par forelesninger om hvordan man kan spre idrettsgleden gjennom trening, undervisning og aktivitet. Har du lyst til å være med?

Ta med deg treningstøy til utebruk. Og masse godt humør. Idrettsgleden vil stå for praktisk opplegg, foredrag, leik og aktivitet. Her er det bare å flyte med i en rus av pur idrettsglede!

Målet med dagen er å kunne gi inspirasjon, gnist og kunnskapspåfyll til alle som til daglig jobber med trening og aktivitet. Er dette deg?

Bli med!

Gratis.
Gøy.
Givende.

Idrettsgledens Dag 2016!

Finn den, nyt den, spre den, – Idrettsgleden!